Welkom op mijn site!

Fotografie is mijn passie!

 

Ben met foto's maken opgegroeid, mijn moeder maakte altijd veel kiekjes van ons. Zelf kocht ik mijn 1e camera rond mijn 16e, maar pas rond mijn 40e ben ik me echt gaan verdiepen in fotografie en heb inmiddels meerdere semi-professionele spiegelreflex-camera's met toebehoren en ook maak ik studiofoto's.

 

D.m.v.  cursussen, workshops, lidmaatschap bij een fotoclub, het lezen van veel tijdschriften en boeken, webinars heb ik mijn kennis over fotografie opgedaan en school ik mezelf nog steeds bij. Op internet kijk ik  natuurlijk ook voor de nodige info en ik ga ook graag op pad met mijn camera, soms ook  met mede fotografieliefhebbers, wel zo gezellig!

 

Wanneer ik foto's zie maakt niet uit of dat nu op internet is of in de krant, vraag ik mezelf vaak af: "Vind ik deze foto goed? Hoe zou hij nog beter kunnen? Zou ik de foto zelf ook zo genomen hebben of er een eigen draai aangegeven hebben? Of zou ik het de volgende keer ook zo doen als de maker?"

 

Maakte in begin vooral foto's van natuur, gebouwen, en andere "dode" dingen. Ben de afgelopen jaren meer mensen gaan fotograferen, zowel binnen (studio of op locatie)  als buiten. Ook ben ik  ook op evenementen en feesten te vinden en heb meerdere optredens van artiesten mogen fotograferen, wat erg leuk is om te doen.

 

Pas kreeg ik de opmerking en een vraag tegelijkertijd; Op jouw site staan meer geposeerde foto's, maak jij ook ongedwongen foto's die de sfeer weergeven? Ja natuurlijk, maar niet alles komt op mijn site! Juist de emoties probeer ik vaak vast te leggen!   Mijn passie ligt vooral in het vangen van mooie momenten en vooral de gedrevenheid van mensen en emoties trekken mij heel erg aan!

 

Ook ga ik het steeds interessanter vinden om juist een karakter van een persoon in een foto naar voren te laten komen, misschien wel weer een nieuwe uitdaging voor 2015! Tevens wil ik me de komende tijd meer gaan verdiepen in verschillende soorten belichting.


Al met al een mooie bezigheid waarmee ik alle kanten uit kan en mezelf uit kan dagen nieuwe dingen toe doen.

 

Voor de bezoeker van deze site :

 

Veel plezier bij het bekijken van de foto's, door te dubbelklikken worden ze groter weergegeven en u kunt eventueel een diashow afspelen, dit wijst voor zich. Kom nog eens terug op deze site, want ik wil deze site levend houden door regelmatig nieuwe foto's toe te voegen. Gebeurt dat even niet, dan ligt dat aan tijdgebrek, want naast fotograferen, heb ik ook nog een gezin en andere verplichtingen.

 

 Voor opmerkingen en/of vragen sta ik altijd open.

 

Karin School-van Leur