Foto's Nakomelingendag 11-06-2016 KC Oss terrein Berghem

De foto's kunnen besteld worden in de fotowinkel, zie onder link of via menu

Link Foto's:

Klik HIER


0 commentaren

Foto-expositie FC Bernheze Kersouwe

De jaarlijkse moederdag expositie 8 mei 2016 werd weer goed bezocht. onder de collage heb ik enkele door mij geëxposeerde foto's geplaatst serie voeten

Wachtende voeten

Deze foto heb ik in Amsterdam gemaakt bij een verkeerslicht een aantal jaren geleden. Ik was met de opdracht ruimte bezig. Ter plekke dacht ik; "Kan ook van mensenvoeten foto's maken, welke ruimte zij zo innemen"

Rustende voeten

Deze is ook in Amsterdam gemaakt die dag; soort fietstaxichauffeur die even geniet van zijn rust

Afwachtende voeten

Ook kwam ik een stel meiden tegen die waarschijnlijk een vrijgezellenfeestje hadden. De buitenlanders konden zo toch nog Nederlanders op klompen zien, terwijl dit normaal niet meer gebruikelijk is.


Foto's Pronkzitting 2016, Carnaval 2016

Foto's van de pronkzitting zijn onder het tabblad fotowinkel te vinden. De foto's van afgelopen carnavalsweekend komen er z.s.m. op.

Spannend en vereerd...

Vorig jaar kreeg ik de vraag van een fotografe of ik haar bruiloft wilde fotograferen. Ik voelde me vereerd, maar tegelijkertijd vond ik het ook wel spannend! Afgelopen 31 oktober was het zo ver. Van te voren hadden we doorgenomen wat voor soort foto's het bruidspaar mooi vond en hoe de dag-indeling eruit zou zien. Zij zelf had als backup een studio met een door haar uitgekozen achtergrond, maar deze hebben we helemaal niet nodig gehad, want het was erg mooi weer, zelfs heel mooi voor de tijd van het jaar en dus gingen we met de fotosessie de bossen in, waar hele mooie herfstkleuren waren. Enkele foto's heb ik geplaatst onder het tabblad bruidsfotografie. Verder heb ik de afgelopen tijd nog verschillende feesten gefotografeerd; Waaronder een 50 jarig huwelijk in Herpen en een feest van een tante die 80 werd. Bij veldrijden en op het voetbalveld bij Herpinia heb ik weer foto's gemaakt. Ook ben ik bij Kunstcentrum Waalwijk weer gestart met een fotografiecursus gegeven door Anne-Marie Vossen die ik al ken uit een eerdere cursus welke werd gegeven in Oss. Na de vakantie ben ik verschillende keren naar Fotoclub Bernheze geweest. Daar worden veel leerzame avonden georganiseerd waarbij soms ook bekende fotografen als gastsprekers worden uitgenodigd, zoals Pepijn Langendijk (conceptuele fotografie) site Pepijn en Alex Vreeman (een top-portretfotograaf) site Vreeman.

Alles bij elkaar weer super leerzaam en leuk!

De vakantie zit er weer op

Zo de vakantie zit er weer op. Net voordat we op vakantie gingen was ik nog fotograaf bij een burgerlijk huwelijk, zie foto. Ben benieuwd wat de komende maanden allemaal weer op mijn pad komt. In ieder geval nog een huwelijk, een feest en portretfotografie op locatie. Daarnaast ga ik waarschijnlijk bij de wielersport ook nog fotograferen en hopelijk gaat een nieuwe fotografiecursus waar ik me voor aangemeld heb ook nog door. Heb er in ieder geval zin in!

3 commentaren

Van alles wat

Al weer een maandje geleden dat ik mijn blog weer bijgewerkt heb, dacht ik net. Dus bij deze het laatste nieuws; Vorige week was ik met mijn camera te gast bij een feest met het Thema de Middeleeuwen. De gasten waren allemaal verkleed in die stijl, zie foto. Was super leuk! Voor het openbaar album hiervan klik je hier. Verder heb ik afgelopen dinsdag nog een lezing gehad van de fotobond. De spreker was Theo Audenaert, een fotoredacteur van de Volkskrant, erg interessant en leerzaam.

Ikzelf wil ook meer series gaan fotograferen waarbij het verhaal voorop staat.

 

Ook wil ik de bezoeker van mijn site nog even attenderen dat de streepjes bovenin verwijzen naar het menu van deze site. Daar kunt U op klikken en dan in het menu een keuze maken voor andere pagina's op deze site. Heb het idee dat niet iedereen dat vanzelfsprekend vindt, vandaar deze uitleg nogmaals.

Mooie Expositie FC Bernheze

Afgelopen zondag (moederdag) hield de fotoclub waar ik bij zit weer haar jaarlijkse Foto-expositie. Voor meer info en foto's klik hier

SamenLoop voor Hoop Berghem 2015

Afgelopen zaterdag en zondag even naar de SamenLoop van Hoop Berghem geweest. Klik hier om de foto's te bekijken, let op is een facebookalbum.

2015

Allereerst wens ik de bezoekers van mijn site EEN GELUKKIG & GEZOND 2015!

Zo weer een heel nieuw jaar om te fotograferen, heb er weer zin in! Binnenkort volgen weer nieuwe foto's ....

Succesvolle Portretten workshop

Afgelopen zaterdag weer veel geleerd bij de workshop Succesvolle Portretten bij studio FD in Emmeloord door Frank Doorhof.  Kan niet wachten om het geleerde in de praktijk te brengen! Verder vorige week statiefoto's gemaakt van de hele raad en gevolg van Herpen voor het Carnavalskrantje.

0 commentaren

Jubileumweekend Stg. Carnaval Herpen 55 jaar

Afgelopen weekend weer veel gefotografeerd namens de fotocommissie stg. carnaval Herpen. Er was een jubileumweekend, omdat de stichting 55 jaar bestaat. De stemming zat er goed in en ik vond het natuurlijk weer leuk om dit allemaal weer te mogen vastleggen. Zit me ter plekke af te vragen; welke foto zal ik bij dit bericht plaatsen? Ja ik denk toch dat mooie moment dat de OUDSTE nog in leven zijnde OUD-PRINS VAN HERPEN nog allerlei anekdotes kwam vertellen. Dus bij deze.. Overige foto's van dit weekend komen op de site en social media van stg. carnaval. De commissie jeugdcarnaval heeft een eigen facebookpagina.

0 commentaren

Loveshoot

Afgelopen weekend een loveshoot gemaakt. Super leuk om te doen; Vind het vooral een uitdaging om de mensen ontspannen op de foto te krijgen. Komend weekend ben ik weer te vinden met mijn camera in het openbare leven van Herpen, daar viert de stg. carnaval Herpen hun 55 jarig jublileum, voor info klik hier

0 commentaren

September-1/2 oktober 2014

Een liefdevol moment 50 jarig Huwelijk
50 jarig Huwelijk september 2014

Hoe langer ik mensen fotografeer hoe meer ik er van ga houden. In september maakte ik een reportage van een 50 jarig huwelijksfeest en daarbij maakte ik o.a. deze foto. In eerste instantie was ik niet tevreden, technisch gezien, omdat er veel lens flare aanwezig was, maar ik vond het zo'n mooi vastgelegd moment: de liefde tussen hen, zelfs na 50 jaar huwelijk wat tegenwoordig heel bijzonder is!

Verder mocht ik ook nog het koor van Wereld vrouwen Oss bij de Muzelinck fotograferen. Daar vond ik het heel mooi om te zien hoe vrouwen uit verschillende culturen met elkaar omgaan en van de verschillende hapjes proeven uit verschillende landen. En afgelopen weekend was ik nog bij een gezellig 25 jarig huwelijksfeest.

Op het voetbalveld bij Herpinia zie je me zo nu en dan ook lopen met mijn camera, verschillende teams mogen weer op hun jaarlijkse foto. Al met al kom ik door mijn hobby zo op uiteenlopende gelegenheden waar ik anders niet zou komen. Ik heb hier en daar weer wat foto's toegevoegd. Ben intussen bezig met de voorbereiding van enkele karakterportretten welke ik nog ga maken voor de fotoclub en studiofotografie. Verder vergeet ik bijna te vertellen dat ik nog op workshop geweest ben bij Frank Doorhof. Die foto's volgen nog. De komende tijd wil ik me meer gaan verdiepen in strobistfotografie en portretfotografie, vooral het gebruik van licht vind ik hierbij belangrijk.

Weer veel op pad geweest

  Opening Kavel 40
Opening Kavel 40

Afgelopen maanden weer volop actief geweest op fotografiegebied; Een bruiloftsfeest, een communiefeest, heb een bedrijfsopening gefotografeerd van KAVEL 40 met het daarbij behorende feestavond wat erg leuk was om te doen. Verder ook nog Feestzanger René en Django Wagner voor mijn lens gehad. Django kwam ik tegen op het communiefeest van Lissa en Feestzanger Rene wilde graag wat foto's voor zijn nieuwe CD. Al met al KEI LEUK zoals ze dat hier in Brabant zeggen. De foto's komen druppelsgewijs tussendoor op mijn site, wanneer ik tijd over heb. Heb afgelopen maand ook nog portretfoto's gemaakt met studiolampen, maar ik hier moet ik mezelf nog in proffesionaliseren. Enkele hiervan heb ik toegevoegd, maar ik ga hier de komende maanden echt mee aan de slag!