Spannend en vereerd...

Vorig jaar kreeg ik de vraag van een fotografe of ik haar bruiloft wilde fotograferen. Ik voelde me vereerd, maar tegelijkertijd vond ik het ook wel spannend! Afgelopen 31 oktober was het zo ver. Van te voren hadden we doorgenomen wat voor soort foto's het bruidspaar mooi vond en hoe de dag-indeling eruit zou zien. Zij zelf had als backup een studio met een door haar uitgekozen achtergrond, maar deze hebben we helemaal niet nodig gehad, want het was erg mooi weer, zelfs heel mooi voor de tijd van het jaar en dus gingen we met de fotosessie de bossen in, waar hele mooie herfstkleuren waren. Enkele foto's heb ik geplaatst onder het tabblad bruidsfotografie. Verder heb ik de afgelopen tijd nog verschillende feesten gefotografeerd; Waaronder een 50 jarig huwelijk in Herpen en een feest van een tante die 80 werd. Bij veldrijden en op het voetbalveld bij Herpinia heb ik weer foto's gemaakt. Ook ben ik bij Kunstcentrum Waalwijk weer gestart met een fotografiecursus gegeven door Anne-Marie Vossen die ik al ken uit een eerdere cursus welke werd gegeven in Oss. Na de vakantie ben ik verschillende keren naar Fotoclub Bernheze geweest. Daar worden veel leerzame avonden georganiseerd waarbij soms ook bekende fotografen als gastsprekers worden uitgenodigd, zoals Pepijn Langendijk (conceptuele fotografie) site Pepijn en Alex Vreeman (een top-portretfotograaf) site Vreeman.

Alles bij elkaar weer super leerzaam en leuk!