De vakantie zit er weer op

Zo de vakantie zit er weer op. Net voordat we op vakantie gingen was ik nog fotograaf bij een burgerlijk huwelijk, zie foto. Ben benieuwd wat de komende maanden allemaal weer op mijn pad komt. In ieder geval nog een huwelijk, een feest en portretfotografie op locatie. Daarnaast ga ik waarschijnlijk bij de wielersport ook nog fotograferen en hopelijk gaat een nieuwe fotografiecursus waar ik me voor aangemeld heb ook nog door. Heb er in ieder geval zin in!

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Delinda Boren (vrijdag, 03 februari 2017 11:08)


  I simply couldn't go away your website prior to suggesting that I extremely loved the standard info an individual supply to your guests? Is gonna be again continuously to check up on new posts

 • #2

  Makeda Foret (vrijdag, 03 februari 2017 12:28)


  Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very helpful information specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

 • #3

  Kalyn Hammaker (vrijdag, 03 februari 2017 15:35)


  What's up, the whole thing is going nicely here and ofcourse every one is sharing facts, that's actually fine, keep up writing.