Van alles wat

Al weer een maandje geleden dat ik mijn blog weer bijgewerkt heb, dacht ik net. Dus bij deze het laatste nieuws; Vorige week was ik met mijn camera te gast bij een feest met het Thema de Middeleeuwen. De gasten waren allemaal verkleed in die stijl, zie foto. Was super leuk! Voor het openbaar album hiervan klik je hier. Verder heb ik afgelopen dinsdag nog een lezing gehad van de fotobond. De spreker was Theo Audenaert, een fotoredacteur van de Volkskrant, erg interessant en leerzaam.

Ikzelf wil ook meer series gaan fotograferen waarbij het verhaal voorop staat.

 

Ook wil ik de bezoeker van mijn site nog even attenderen dat de streepjes bovenin verwijzen naar het menu van deze site. Daar kunt U op klikken en dan in het menu een keuze maken voor andere pagina's op deze site. Heb het idee dat niet iedereen dat vanzelfsprekend vindt, vandaar deze uitleg nogmaals.