September-1/2 oktober 2014

Een liefdevol moment 50 jarig Huwelijk
50 jarig Huwelijk september 2014

Hoe langer ik mensen fotografeer hoe meer ik er van ga houden. In september maakte ik een reportage van een 50 jarig huwelijksfeest en daarbij maakte ik o.a. deze foto. In eerste instantie was ik niet tevreden, technisch gezien, omdat er veel lens flare aanwezig was, maar ik vond het zo'n mooi vastgelegd moment: de liefde tussen hen, zelfs na 50 jaar huwelijk wat tegenwoordig heel bijzonder is!

Verder mocht ik ook nog het koor van Wereld vrouwen Oss bij de Muzelinck fotograferen. Daar vond ik het heel mooi om te zien hoe vrouwen uit verschillende culturen met elkaar omgaan en van de verschillende hapjes proeven uit verschillende landen. En afgelopen weekend was ik nog bij een gezellig 25 jarig huwelijksfeest.

Op het voetbalveld bij Herpinia zie je me zo nu en dan ook lopen met mijn camera, verschillende teams mogen weer op hun jaarlijkse foto. Al met al kom ik door mijn hobby zo op uiteenlopende gelegenheden waar ik anders niet zou komen. Ik heb hier en daar weer wat foto's toegevoegd. Ben intussen bezig met de voorbereiding van enkele karakterportretten welke ik nog ga maken voor de fotoclub en studiofotografie. Verder vergeet ik bijna te vertellen dat ik nog op workshop geweest ben bij Frank Doorhof. Die foto's volgen nog. De komende tijd wil ik me meer gaan verdiepen in strobistfotografie en portretfotografie, vooral het gebruik van licht vind ik hierbij belangrijk.