Weer veel op pad geweest

  Opening Kavel 40
Opening Kavel 40

Afgelopen maanden weer volop actief geweest op fotografiegebied; Een bruiloftsfeest, een communiefeest, heb een bedrijfsopening gefotografeerd van KAVEL 40 met het daarbij behorende feestavond wat erg leuk was om te doen. Verder ook nog Feestzanger René en Django Wagner voor mijn lens gehad. Django kwam ik tegen op het communiefeest van Lissa en Feestzanger Rene wilde graag wat foto's voor zijn nieuwe CD. Al met al KEI LEUK zoals ze dat hier in Brabant zeggen. De foto's komen druppelsgewijs tussendoor op mijn site, wanneer ik tijd over heb. Heb afgelopen maand ook nog portretfoto's gemaakt met studiolampen, maar ik hier moet ik mezelf nog in proffesionaliseren. Enkele hiervan heb ik toegevoegd, maar ik ga hier de komende maanden echt mee aan de slag!